Show TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu. Çukur 93. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Çukur’un yeni bölümü bugün var mı? Sorularına da yanıt aranıyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez ve Hazal Subaşı’nın başrol oynadığı, oyuncuları arasında ayrıca Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Kubilay Aka, Ece Yaşar ve Barış Arduç olan popüler dizinin son bölüm fragmanı araştırılıyor. Kadrosuna yeni isimler katılan Çukur dizisinin yayın ve fragman ayrıntıları ortaya çıktı.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Koronavirüs tehlikesi sebebiyle birçok dizi çekimlerine ara verdi. Bu dizilerden biri de Show TV ekranlarında Pazartesi günleri saat 20.00’de yayınlanan Çukur dizisi oldu.

ÇUKUR 93. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur dizisinin 93. Bölüm fragmanı kısa süre içinde yayınlanmayacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin ne zaman devam edeceği belirsizliğini koruyor. Çukur dizisinin çekimlerine uzun bir ara verildiği ve oyuncuların evlerinde koronavirüsten korunduğu biliniyor.

ÇUKUR’UN YENİ BÖLÜMÜ BUGÜN VAR MI? ÇUKUR NE ZAMAN?

Çukur dizisinin yeni bölümü bugün yok. Pazartesi günleri dizi severler ile buluşan Çukur dizisinin son bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi de henüz paylaşılmadı. Ülkemizde etkili olan koronavirüs nedeniyle Çukur’un yeni bölümünün bir süre daha yayınlanamayacağı biliniyor.