Çukur dizisi 93. Bölümü ile ekranda olacak. Türkiye’nin en çok izlenen dizileri arasında olan ve sosyal medyanın da en çok konuştuğu yapımlardan olan Çukur dizisi yeni bir formatla ekrana taşınıyor. Çukur’da bu hafta oyuncular ev ortamlarında çektikleri farklı bir bölümle ekrana taşınacak. Çukur yeni bölüm ne zaman? Çukur dizisi bugün var mı, bu hafta oynayacak mı? Çukur dizisi nerede çekiliyor? Sorularına yanıt bulundu. Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da Yamaç ile ağabeylerinin arasındaki gerilime Vartolu Sadettin dahil olacak. Diğer taraftan Karaca ve Azer’in gizli ilişkisinde yeni bir sayfa açılacak. Çukur’un ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlandığı ile çekim yerleri haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur dizisi yeni bölümü 20 Nisan 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de, Show TV ekranlarında yayınlanacak. Salgın nedeniyle dizinin çekimlerine bir süre ara verilmişti. Devam eden haftalarda ise dizi oyuncuları sosyal medya aracılığı ile hayranları ile buluşmuştu. Çukur Evde adıyla yapılan yayınların ardından dizinin yeni formatı ile yeni bölümü geldi.

ÇUKUR DİZİSİ BUGÜN VAR MI, OYNAYACAK MI?

Çukur dizisi bugün var ve bu akşam son bölümü olan 93. Bölümü oynayacak. Çukur’un evde çekilen yeni bölümünde, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteri, ağabeyleri ile arasındaki sorunları çözmek için Vartolu Sadettin’den yardım alacak.

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çukur dizisi İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde çekiliyor. Ancak dizinin yayınlanacak son bölümünün çekimleri oyuncuların kendi evlerinden yapılacak.