Show TV’nin çok ses getiren yapımları arasında yer alan Çukur dizisi en popüler diziler arasındaki yerini koruyor. Çukur yeni bölüm ne zaman? Hangi gün? ve bu akşam Çukur dizisi var mı? Soruları en merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Çukur’un hangi gün olduğunun ve hangi kanalda yayınladığının cevabı haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK

Çukur dizisinin 74. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 4 Kasım Pazartesi günü (bu akşam), saat 20.00’de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Yamaç Koçovalı karakterine ve tecrübeli oyuncu Ercan Kesal’ın İdris Koçovalı karakterine hayat verdiği Çukur dizisinde ayrıca Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerde yer alıyor. Çukur’un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde gerilim artıyor.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim

ÇUKUR HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi, Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ve Aşk Ağlatır dizilerinin de ekrana geldiği Show TV’de pazartesi günleri yayınlanıyor. Show Tv’de geçtiğimiz sezonlarda, Çukur’un başrolü Aras Bulut İynemli’nin Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldığı İçerde dizisi yayınlanıyordu. Türkiye’nin en eski televizyon kanalları arasında yer alan Show TV’de yayınlanan Çukur dizisi en çok reyting alan ve takip edilen diziler arasında yer alıyor.

BU AKŞAM ÇUKUR DİZİSİ VAR

Çukur bu akşam 74. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde Yamaç Koçovalı ve Aliço’ya kurulan tuzağı izleyeceğiz. Ayrıca Yamaç’a odaklanan bir bölümün olacağı da yine fragmandan anlaşılıyor. 74. Bölümde Koçovalı ailesinin evine beklenmedik bir misafir gelecek ve Akın baskı altına alınacak. Yeni bölümde Cumali’nin Dağhan ve Murtaza ile yüzleşeceği ve dövüş sahneleri de bu akşama damga vuracak.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1