Show TV ekranlarında Pazartesi günleri saat 20.00’de yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çukur yeni fragman yayınlandı mı? Çukur 4. Sezon 11. Bölüm fragmanı ne oldu? Çukur 103. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Çukur son fragman saat kaçta ekranlara gelecek? Sorularının yanıtı aranıyor. Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı, Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan, Damla Sönmez, Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı Çukur dizisinin fragman detayları haberimizde yer buluyor.

ÇUKUR YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinin yeni fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölümün ilk dakikaları olan “Sneak Peek” dizinin ve kanalın sosyal medya hesapları tarafından paylaşıldı. Bu görüntülerde Koçovalıların yemek masasında oturduğu ve gerilimin tırmandığı görülüyor.

ÇUKUR 4. SEZON 11. BÖLÜM FRAGMANI (ÇUKUR 103. BÖLÜM FRAGMANI)

Çukur dizisi 4. Sezon 11. Bölüm fragmanı olan Çukur 103. Bölüm fragmanı, kanal ve dizinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldığında içeriğimizde yer bulacak.