Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran ve televizyon ekranlarının en çok takip edilen ve en büyük hayran kitlesine sahip yapımlarından olan Çukur dizisinin yeni tanıtım fragmanları bekleniyor. Çukur yeni fragman yayınlandı mı? Çukur 103. Bölüm fragman ne oldu? Çukur son fragman ne zaman yayınlanacak? Soruları yanıt buldu. Çukur dizisinin 4. Sezon 11. Bölüm fragmanı (2. fragman) Show TV’nin ve dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yamaç Koçovalı çok zor bir durumda kalacak. Geçtiğimiz bölümlerde Sincanlı ailesinin genç oğlu Sefa’nın dövdüğü bir kız Çukur’a sığınmıştı. Yamaç ve Vartolu ise gereken dersi vermiş ve Çukur’a birlikte sahip çıkmıştı. Yeni bölümde Sefa’nın babası Cengiz Erdenet’le birlikte Çukur’a bedel ödetmek için harekete geçiyor. Yamaç ise çaresiz bir durumda kalıyor. Yamaç’ın bu gelişmelere karşı ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Çukur dizisi son bölüm fragmanı olan Çukur 4. Sezon 11. Bölüm fragmanı (103. Bölüm) ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ FRAGMAN GELDİ (ÇUKUR YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI)

Çukur dizisi yeni fragman yayınlandı. Aras Bulut İynemli’nin Yamaç Koçovalı rolü ile başrolde olduğu yapımın yeni bölümünde Yamaç bir taraftan baba olacağı için büyük bir sevinç yaşarken, diğer taraftan Çukur Mahallesi’nin karşı karşıya kaldığı zor durumdan dolayı büyük üzüntü yaşayacak. Yamaç Koçovalı’nın bu gelişmeler karşısında ne gibi tedbirler alacağı yeni bölümde belli olacak. Abisi Selim Koçovalı ile konuşması sorunları çözecek mi? Birlikte plan mı yapacaklar? Soruları ise yeni bölümde yanıt bulacak.

ÇUKUR 103. BÖLÜM FRAGMAN YAYINDA

Çukur dizisi 103. Bölüm fragman ekranlardaki yerini aldı. Fragmana yansıyan görüntülerde Sincanlıların Çukur’a büyük bir baskın yaptığı ve Cengiz Erdenet’in de bu baskını desteklediği görülüyor. Cumali Koçovalı ve Çukur’un gençleri ise bu baskına karşı durmaya çalışıyor. Çukur’da çıkan çatışmalardan mahalleli zarar görüyor.

ÇUKUR SON FRAGMAN (4. SEZON 11. BÖLÜM)

Çukur son fragman dizi severlerin beğenisine sunuldu. Çukur dizisi Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak ve büyük heyecan başlayacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yapımın önce özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü izleyici ile buluşacak.