Ekranların en çok izlenen yapımlarından olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya devam ediyor. Çukur yeni fragman yayınlandı mı? Çukur son fragman ne oldu? Soruları yanıt buldu. Çukur 103. Bölüm fragman izle aramaları devam ediyor. Show TV’nin izlenme rekorları kıran Çukur dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Cumali Koçovalı’nın ailesini bir arada tutmak için neler yapacağı, Yamaç Koçovalı’nın Çağatay Erdenet’in hamlelerine hangi hamlelerle cevap vereceği, Vartolu Sadettin’in Afganistan’dan dönüp dönmeyeceği ve Çukur’daki yeni gelişmelerin ne olacağı soruları cevap bulacak. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan, Damla Sönmez, Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş ve Hazal Subaşı’nın isimlerinin bulunduğu iddialı yapımın son bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer buluyor.

ÇUKUR YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinde yeni fragman henüz yayınlanmadı. Dizinin en son 102. Bölümü ekranlara geldi. Çağatay Erdenet, Yamaç Koçovalı’ya büyük bir oyun oynadı ve onu kardeşleri ile karşı karşıya getirmeye çalıştı. Bu durumu çatışma esnasında fark eden Yamaç ise Çağatay’a büyük bir ders verdi.

ÇUKUR SON FRAGMAN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur son fragman önümüzdeki saatlerde yayınlanacak. Dizinin son bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenmeye devam ediyor. Yeni fragmanda yeni bölüme dair birçok ipucu da yer alacak.

ÇUKUR 103. BÖLÜM FRAGMAN NE OLDU?

Çukur dizisi 103. Bölüm fragman ve tanıtımı ekranlara kısa bir süre sonra gelecek. Dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya hesaplarından paylaşılacak olan fragman içeriğimizde yer bulacak. Diğer taraftan, dizinin 103. Bölüm ilk sahnesi sosyal medyada paylaşıldı. Cumali Koçovalı ve Koçovalı Ailesi’nin kahvaltı yaptığı masada ortam geriliyor ve Yamaç Koçovalı tepki gösteriyor.