Survivor yarışmasının bugün yayınlanacak bölümüne, Masterchef yarışmasında yer alan Danilo Zanna da katılacak. Masterchef'in yayınlandığı dönemde, en sevilen isimlerden biri olan Danilo Şef, yarışmacıların en iyi yemeği yapabilmesi için yardımcı olacak. Yarışmanın yeni bölümünün başlamasına kısa bir süre kala, Danilo Şef'in kim ve nereli olduğu, eşi, babası, boyu ve yaşı araştırılmaya başladı. Danilo Zanna Şef'le ilgili tüm detayları, haberimizde bulabilirsiniz.

DANİLO ŞEF KİMDİR

İtalya'da doğan Danilo Zanna, aşçı olan ailesinin de etkisiyle kendisini aşçılık alanında geliştirdi. Küçük yaşlarda ünlü şeflerden eğitim alan Danilo Şef, bir dönem Türkiye'ye turist olarak geldi. Burada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışan Danilo Şef, ülkede kalma kararı aldı. Türkçesini geliştirdikten sonra birçok programda boy gösteren Danilo Zanna, Masterchef programıyla zirve yaptı.

DANİLO ŞEF ASLEN NERELİ

Danilo Şef, İtalya'nın Prato şehrinde doğmuştur. Aşçı bir ailenin çocuğu olan Danilo Zanna, ünlü şeflerden de eğitim almıştır.

DANİLO ŞEF EŞİ TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR

Danilo Şef, Tuğçe Demirbilek ile evlidir. Çift, 2012 yılında dünyaevine girmiştir.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

DANİLO ŞEF BABASI

Danilo Zanna'nın babası Armando Zanna'dır. Armando Zanna, kısa bir süre önce hayatını kaybetmişti. 21 Nisan tarihinde Instagram hesabından babasını kaybettiğini duyuran Danilo Şef, "Babam kalbimizde yaşayacak" açıklamasında bulunmuştu.

DANİLO ŞEF BOYU - KİLOSU

Danilo Şef 1,81 boyunda ve 79 kilodur.

DANİLO ŞEF YAŞI

15 Nisan 1982 yılında doğan Danilo Şef, kısa bir süre önce 38 yaşına girdi.

masterchef nerede çekiliyor