Türk sinemasının en sevilen filmlerinden Davaro, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. FOX TV'de saat 20.00'de başlayacak filmin binlerce kişiyi yeniden ekran başında toplaması bekleniyor. Davaro filmiyle ilgili birçok detay da merak ediliyor. Davaro filminde şarkı söyleyen kişinin kim olduğu, filmdeki şelalenin ve filmin çekildiği mağaranın nerede olduğu da araştırılıyor. Davaro filmiyle ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

DAVARO FİLMİNDE ŞARKI SÖYLEYEN KİM?

Davaro filminde şarkıyı söyleyen kişi, Vahdet Vural'dır. Bu şarkıyı Davaro filmi için özel olarak seslendiren Vahdet Vural, Adana doğumlu ve 64 yaşındadır. Vahdet Vural'ın toplamda 35 kasedi ve 19 filmi vardır. Evli olan Vahdet Vural, 4 çocuk sahibidir.

çiçek abbas filmi kaç yılında çekildi nerede çekildi

DAVARO FİLMİNDEKİ ŞELALE NEREDE?

Davaro filminde yer alan şelalenin de nerede olduğu merak ediliyor. Davaro filminde yer alan şelale, Antalya ili sınırları içinde yer alıyor. Davaro filmindeki şelale, bugüne dek birçok filmde yer alan Manavgat Şelalesi'dir.

DAVARO FİLMİNİN ÇEKİLDİĞİ MAĞARA NEREDE?

Davaro filminin çekimlerinin büyük çoğunluğu Boğazköy'de gerçekleşti ancak Davaro filminde bulunan mağara Boğazköy'de değil, Çatalca'da bulunuyor. Davaro filminde yer alan mağaralar, İnceğiz Köyü'nde yer alıyor. O dönemde gayet temiz bir şekilde bulunan mağaralarda birçok film çekimleri yapılmıştı. Mağaralar şimdilerde harabe şeklinde duruyor.

salako filmi kaç yılında çekildi nerede çekildi