Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda sinemaseverler ile buluşmaya devam eden Dedemin Fişi filminin yapım ve çekim detayları merak ediliyor. Dedemin Fişi filmi nerede çekildi, Dedemin Fişi filmi hangi şehirde çekildi, Dedemin Fişi filmi ne zaman çekildi, Dedemin Fişi filmi oyuncuları isimleri nedir? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Güldür Güldür ekibinde olan ünlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken filmde Ali Sunal, Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Uğur Bilgin, Aziz Aslan ve Ayşen Gruda rol aldı. Filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor.

Yapımcısı Necati Akpınar olan, hikayesi Yılmaz Erdoğan’a ait olan Dedemin Fişi filminin senaryosunu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ ve Uğur Güvercin yazdı. Dedemin Fişi filminin müziklerini usta müzisyen Ercan Saatçi hazırladı. Komedi türünde çekilen film 105 dakika sürüyor. Filmde, babalarından kendilerine kalacak olan mirastan en büyük payı almaya çalışırken birbirleriyle kıyasıya yarışan Çirçi Ailesi fertlerinin eğlenceli hikâyesi ekranlara geliyor. Dedemin Fişi filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, hangi şehirde çekildi, kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri kim sorularının yanıtları haberimizde bethand yer alıyor.

Çakallarla Dans 6 nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncu kadrosu Çakallarla Dans 6 nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncu kadrosu

Dedemin Fişi filmi ne zaman çekildi?

Dedemin Fişi filmi 2015 yılında çekildi. Filmin galası 20 Ocak 2016 tarihinde BKM Tiyatro’da yapıldı. 22 Ocak 2016 tarihinde ise vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. Dedemin Fişi filmi vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 15 bin 665 kişi tarafından sinemalarda izlendi ve 22 milyon 912 bin 770 TL hasılat elde etti.

Dedemin Fişi filmi nerede çekildi?

Yapımcılığını BKM’nin yaptığı Dedemin Fişi filmi Bolu’nun Mudurnu ilçesinde çekildi. Malatyalı bir ailesinin miras hikayesini anlatan filmin çekimleri için Mudurnu’nun farklı yerlerinde ve mekanlarında çekim setleri kuruldu. Filmin çekimleri Bolu Mudurnu’da tamamlandı.

Dedemin Fişi filmi hangi şehirde çekildi?

Dedemin Fişi filmi Bolu şehrinde çekildi. Çekimler Bolu Mudurnu'da yapıldı. Filmde, beyin ölümü gerçekleşen bir aile babası, yaşam destek ünitesinden ayrılmak üzereyken  geniş ailesi çevresinde toplanır ve parasını bölüşmek üzere planlar yapar ve olaylar başlar. Film günümüzde farklı kanallar ve dijital mecralarda yayınlanmaya bethand giriş devam ediyor.

Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu

Dedemin Fişi filmi oyuncuları isimleri

  • Ali Sunal - Rıfat Çirci / Sırat Çirci
  • Onur Buldu - Marif Çirci / Arif Çirci
  • Meltem Yılmazkaya - Döndü Şimşir / Dürdane Çirci
  • Alper Kul - Hicri Çirci / Hilmi Çirci
  • Uğur Bilgin - Remzi Çirci / Ramiz Çirci
  • Özge Borak - Nurgül Çirci
  • Ayşen Gruda - Darendeli Teyze
  • Aziz Aslan - Şinasi
  • Onur Atilla - Vecdi Şimşir
  • Doğa Rutkay - Pervin Kaya

Dedemin Fişi filmi oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Ayşegül Akdemir - Türkan Şimşir, Erdem Yener - Bora Çirci, Burak Topaloğlu – Ivan, İrem Sak - Kader Çirci, Kıvanç Baran Arslan – Rıza, Özlem Tokaslan - Üzerlik ve Zeynep Kankonde – Semra.

Osman Pazarlama filmi nerede çekildi konusu ne oyuncu kadrosu kaç yılında çekildi gişe hasılat Osman Pazarlama filmi nerede çekildi konusu ne oyuncu kadrosu kaç yılında çekildi gişe hasılat