Televizyonda sık sık izleyicinin beğenisine sunulan, Kemal Sunal’ın başrolde yer aldığı Deli Deli Küpeli filminin çekim yeri, çekim tarihi ve oyuncu karakterleri araştırılıyor. Deli Deli Küpeli filminin çekildiği yer, Deli Deli Küpeli filmi hangi köyde çekildi, Deli Deli Küpeli filmi nerede çekildi, Deli Deli Küpeli filmi hangi ilde çekildi, Deli Deli Küpeli filmi oyuncuları kim, Deli Deli Küpeli filmi kaç yılında ne zaman çekildi sorularının yanıtları merak ediliyor. Kartal Tibet’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Memduh Ün’ün yapımcı olduğu, senaryosunu ise Osman F. Seden’in yazdığı filmin müziklerini Cahit Berkay hazırladı.

Deli Deli Küpeli filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Melike Zobu, Yaman Okay, Reha Yurdakul, Yavuzer Çetinkaya ve İhsan Yüce rol alıyor. Cevat Fehmi Başkut’un Buzlar Çözülmeden adlı tiyatro oyununun sinema uyarlaması olan filmde tımarhaneden kaçıp bir ilçeye gelen delinin, çeşitli rastlantıların ardından kaymakam olması konu ediliyor. Dram ve komedi türleri ile ekrana gelen ve 87 dakika prizmabet süren Deli Deli Küpeli filmi nerede çekildi, çekildiği köy nerede, hangi şehirde çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri ve kaç yılında çekildi soruları cevap buldu.

Deli Deli Küpeli filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Kemal Sunal’ın muhteşem bir oyunculuk sergilediği Deli Deli Küpeli filmi 1986 yılında çekildi. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen hala aynı heyecanla izlenen film televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Zor şartlar altında çekilen film farklı tarihlerde ve kanallarda izleyiciler ile buluşuyor.

Deli Deli Küpeli filmi nerede çekildi?

Deli Deli Küpeli filmi Bolu'da çekildi. Filmin çekimleri için merkeze 16 kilometre mesafede bulunan Elmalık Köyü'nde ve çevresinde çekim setleri prizmabet giriş kuruldu.

Deli Deli Küpeli filmi hangi köyde çekildi?

Deli Deli Küpeli filmi Bolu şehrinin Elmalık Köyü’nde çekildi. Elmalık Köyü, Bolu ilinin merkezine 16 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Köyün eski adı Pedsiye Hable’dir. Köy, Bolu Dağı / Tüneli bölgesinde yer alıyor.

Deli Deli Küpeli filminin çekildiği yer neresi?

Deli Deli Küpeli filminin çekildiği yer Bolu şehridir. Filmin çekimleri Bolu'da tamamlanmış ve Kemal Sunal hayranları ile buluşmuştur.

Deli Deli Küpeli filmi hangi ilde çekildi?

Deli Deli Küpeli filmi Bolu ilinde çekildi. Birbirinden renkli karakterlerin yer aldığı filmin çekimleri için Bolu şehrinin farklı noktaları kullanıldı. Özellikle Elmalık Köyü'nde çekimler yapılmıştır.

Deli Deli Küpeli filmi oyuncuları kim?

  • Kemal Sunal (Deli Kaymakam Şaban)
  • Melike Zobu (Casus Hatice)
  • Yaman Okay (Eşkıya Yılanoğlu)
  • Reha Yurdakul (Avukat Şeref Haktanır)
  • Yavuzer Çetinkaya (Deli Hâkim)
  • İhsan Yüce (Deli çavuş)

Deli Deli Küpeli filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler ve karakterler yer almıştır; Sırrı Elitaş (Tefeci Mahmut Ağa), Renan Fosforoğlu (Tahrirat Katibi Şükrü), Uluer Süer (Tüccar Hacı Karamuratoğlu), Fatoş Sezer (Çukurovalı Çengi Afet), Erol Özkök (Fırıncı), Hakkı Kıvanç (Komutan), Hakkı Üstün (Başhekim).