Delisin filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ergin Orbey’in, yapımcılığını Ertem Eğilmez’in üstlendiği filmin bu akşam binlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor. Tarık Akan ve Necla Nazır gibi usta oyuncuların yer aldığı Delisin filminin başlamasına kısa süre kala filmin konusu, oyuncuları, nerede çekildiği, ne zaman çekildiği, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. İzleyicilerin en çok merak ettiği sorularla ilgili yanıtları, haberimizde bulabilirsiniz.

DELİSİN FİLMİ KONUSU

Delisin filminde Yunus Efendi’nin mirasını üvey oğlu Ferit’e bırakmasını kabullenemeyen Yunus’un kardeşlerinin mirasın peşine düşmesi anlatılıyor. Yunus Efendi ölmeden önce mirasını bir yere saklıyor, filmde herkes mirasın nerede olduğunu bulmaya çalışıyor.

tatlı dillim filmi nerede çekildi kaç yılında

DELİSİN FİLMİ OYUNCULARI

  • Necla Nazır (Alev)
  • Tarık Akan (Ferit)
  • Adile Naşit (Didar)
  • Hulusi Kentmen (Mümtaz)
  • Ali Şen (Ziya)
  • Ayşen Gruda (Şaziment)
  • İhsan Yüce (Rıza)

DELİSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Delisin filmiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de filmin nerede çekildiği oldu. Filmin Çanakkale’ye bağlı Yenice ilçesinde çekildiği iddia ediliyor ancak bu konuyla ilgili net bir bilgi mevcut değil. Bu nedenle filmin nerede çekildiği gizemini koruyor.

canım kardeşim filmi nerede çekildi kaç yılında

DELİSİN FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Delisin filminin çekimleri 1974 yılında gerçekleşti. Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra kurgusu da yapılarak film, 1 Nisan 1975 tarihinde izleyicilerle buluşturuldu.

DELİSİN FİLMİ NE ZAMAN - HANGİ KANALDA

Delisin filmini bu akşam saat 21.45’te Star TV ekranlarında izleyebilirsiniz.

salako filminin çekildiği köy nerede çekildi ne zaman