TRT 1’in mini dizisi Dengi Dengine, çekim yerleri, kaç bölüm oynayacağı, oyuncu kadrosu, hikayesi ve ne zaman, hangi gün ekranlarda olacağı ile merak edilmeye devam ediyor. İstanbul Medya Akademisi ve Medya Fikir Kulübü tarafından yapılan, yapımcısı Ogün Şanlıer ile İbrahim Elma olan dizinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor. Senaryosunu Osman Nail Doğan’ın yazdığı dizide, arkadaşlarını trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora’nın arkadaşlarının hayalini gerçekleştirmek için verdikleri mücadele konu ediliyor. Dengi Dengine dizisi nerede çekiliyor? Dengi Dengine dizisi nerede çekildi? Dengi Dengine kaç bölüm olacak? Dengi Dengine dizisi oyuncuları kim, konusu ne? Dengi Dengine ne zaman, hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtı bulundu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

DENGİ DENGİNE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ, ÇEKİLİYOR?

Dengi Dengine dizisi İstanbul’un Üsküdar ilçesinde çekildi. Dizinin çekim yerleri arasında Üsküdar’ın tarihi semtlerinden Selimiye Mahallesi de bulunuyor.

DENGİ DENGİNE DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Dengi Dengine dizisi toplam beş bölümden oluşuyor. Mini dizi konseptinde olan dizi kısa sürede büyük ilgi gördü.

DENGİ DENGİNE DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Bora Akkaş (Mert)

Su Kutlu (Gökçe)

Baran Can Eraslan (Cenk)

Murat Kekilli (Seyfi)

Altan Erkekli (Muhtar)

Şinasi Yurtsever (Niyazi)

Dengi Dengine dizisi

DENGİ DENGİNE DİZİSİ KONUSU NE?

Dengi Dengine dizisinde, arkadaşları Toprak’ı bir trafik kazasında yitiren Mert, Gökçe ve Bora, bir rock festivalinde sahneye çıkmak isteyen Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışmaya başlıyorlar. Para kazanmaları ve festivale kabul edilmeleri de gerekiyor. İş aradıklarında kendilerini rektör olan Niyazi’nin odalarında buluyorlar. Niyazi ise yeni bir teklifte bulunuyor.

DENGİ DENGİNE DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Dengi Dengine dizisi TRT 1 ekranlarında 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü oynuyor. Kısa sürede büyük ilgi gören dizi saat 21.40’da başlıyor.