Haber spikeri, muhabir ve gazeteci olan Didem Arslan Yılmaz, Show TV ekranlarında hafta içi her gün 15.00’te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programını hazırlayıp sunmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz’ın hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Didem Arslan Yılmaz kimdir nereli? Didem Arslan Yılmaz eşi kim kiminle evli kaç çocuğu var? Sorularının cevaplarını araştırıyor. 1992 yılından günümüze kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Didem Arslan Yılmaz gazeteciliğe 1992 yılında Flash TV’de haber sunarak başladı. Ardından Kanal D ekranlarında muhabirlik yaptı. Çalar Saat programını ve Haftasonu Haberlerini sundu. Uğur Dündar’ın ekibinde yer aldı ve Star TV’ye geçti.

2004 yılında Habertürk TV’ye transfer olan Didem Arslan Yılmaz, Haber Sahası adlı programı hazırlayıp sundu. CNN Türk ekranlarında 4 yıl çalıştı ve organ bağışı kampanyası ile adını duyurdu. 2007 ve 2016 yılları arasında 9 yıl Habertürk TV’de çalıştı. 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarını sundu. 2020 yılında Show TV’ye geçti ve Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme adlı programı sunmaya başladı. Didem Arslan Yılmaz’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, eşi / kocası ve ailesi, çocukları hakkında merak edilenlerin yanıtları masterbetting ortaya çıktı.

Didem Arslan Yılmaz kimdir?

Didem Arslan Yılmaz 12 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kadıköy Kız Lisesi’nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Habertürk, CNN Türk, Star TV ve Show TV kanallarında uzun yıllar çeşitli programlar hazırlayıp sundu. “Yılın En İyi Tartışma Programı”, “TV Haber Etik Ödülü”, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülü” ve “Savaş Ay Özel Ödülü” sahibi olan Didem Arslan Yılmaz, Show TV ekranlarında devam eden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme adlı programı sunmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz nereli?

Didem Arslan Yılmaz aslen Sivaslıdır. İstanbul’da doğup büyüyen Didem Arslan Yılmaz’ın babasının adı Kasım Arslan, annesinin adı ise Makbule Arslan’dır.

Didem Arslan Yılmaz eşi kim kiminle evli?

Didem Arslan Yılmaz’ın eşi Kürşat Yılmaz’dır. Haber spikeri, sunucu ve gazeteci olan Didem Arslan Yılmaz meslektaşı olan Kürşat Yılmaz ile evlidir.

Didem Arslan Yılmaz kaç çocuğu var?

Didem Arslan Yılmaz’ın Mina isminde 1 kızı / çocuğu var.