Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme adlı programı hazırlayıp sunan Didem Arslan Yılmaz’ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Didem Arslan Yılmaz nereli, Didem Arslan Yılmaz boyu kaç, Didem Arslan Yılmaz burcu ne, Didem Arslan Yılmaz evli mi, Didem Arslan Yılmaz eşi Kürşat Yılmaz kimdir, Didem Arslan Yılmaz Kürşat Yılmaz ne zaman evlendi sorularının yanıtları araştırılıyor. 1992 yılından günümüze kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden biri olan Didem Arslan Yılmaz, haber spikeri, muhabir, sunucu ve program yapımcısı meslekleri ile öne çıkıyor.

12 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Didem Arslan Yılmaz, Kadıköy Kız Lisesi’nde eğitim görmüş, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Gazetecilik mesleğine 1992 yılında Flash TV’de haber sunarak başlayan, daha sonra Kanal D ekranlarında muhabirlik yapan ve Çalar Saat adlı programı sunan Didem Arslan Yılmaz, Star TV’de Uğur Dündar’ın ekibine katılmış, 2004 yılında ise Habertürk ekranlarına geçerek ilelebet Haber Sahası adlı programı hazırlayıp sunmuştur.

Didem Arslan Yılmaz, Habertürk’ün ardından CNN Türk ekranlarında haber serüvenine devam etmiş ve burada 4 yıl çalışmıştır. 2007 ile 2016 yılları arasında televizyonculuk kariyerine Habertürk’te devam eden ve 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarını hazırlayıp sunan Didem Arslan Yılmaz, 2020 yılında Show TV’ye transfer olmuş ve Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme adlı programı sunmaya başlamıştır.

Didem Arslan Yılmaz nereli?

Didem Arslan Yılmaz aslen Sivas İmranlılıdır. Babası Kasım Arslan, annesi Makbule Arslan’dır. İstanbul’da dünyaya gelen Didem Arslan Yılmaz, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Didem Arslan Yılmaz burcu ne?

12 Ocak doğumlu olan Didem Arslan Yılmaz’ın burcu Oğlaktır. 2005 yılında Kaçak ambulanslar haberiyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülü alan Didem Arslan Yılmaz’ın, 2013 yılında Türkiye'nin Nabzı programına Yılın En İyi Tartışma Programı kategorisinde Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Ödülü verilmiştir. Didem Arslan Yılmaz, 2014 yılında Türkiye'nin Nabzı programından dolayı Medya Etik Konseyi ilelebet giriş tarafından TV Haber Etik Ödülü ve 2015 yılında Türkiye’nin Nabzı programından dolayı Magazin Gazetecileri Derneğinin 21. Altın Objektif Ödülleri, Savaş Ay Özel Ödülü almıştır.

Didem Arslan Yılmaz boyu kaç?

Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın boyu 1.77 cm’dir.

Didem Arslan Yılmaz evli mi eşi Kürşat Yılmaz kimdir?

Didem Arslan Yılmaz evlidir. Didem Arslan Yılmaz’ın eşi Kürşat Yılmaz aslen Artvinlidir. Bir dönem Kanal D ekranlarında istihbarat şefi olarak çalışan Kürşat Yılmaz, birçok kanalda üst düzey yöneticilik yapmıştır.

Didem Arslan Yılmaz ne zaman evlendi?

Didem Arslan Yılmaz ile Kürşat Yılmaz’ın ne zaman evlendiğine dair bir tarih kaydı bulunmuyor. Gazeteci çiftin 2000’li yılların başında evlendiği tahmin ediliyor. Çiftin bu evliliğinden Mina adında bir çocuğu var. Gazeteci Kürşat Yılmaz, geçtiğimiz yıl akciğerlerinden kanser ameliyatı olduğunu açıklamıştı.