Ekranların yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 5. Bölümü ile ekranlarda olacak. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı olan 5. Bölüm fragmanını izleyen dizi fanları, Doğduğun Ev Kaderindir yayın günü ve fragman detaylarını araştırmaya başladı. Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman, saat kaçta başlıyor? Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm fragmanı neler oldu? Sorularına yanıt arıyor. Mehdi rolünde İbrahim Çelikkol, Zeynep rolünde ise Demet Özdemir’in başrolde olduğu, oyuncu kadrosunda ayrıca Engin Hepileri, Zuhal Gencer, Sinan Demirer, Senan Kara ve Nail Kırmızıgül’ün yer aldığı dizinin yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölüm 5 Şubat 2020 Çarşamba günü, TV8 kanalında oynuyor. Doğduğun Ev Kaderindir’in 5. Bölümü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Mehdi’nin çocuklarını almak için verdiği mücadeleyi izleyeceğiz.

hadise aslen nereli, boyu kaç

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam (5 Şubat), saat 20.00’de başlıyor. Dizinin 4. Bölümünden özet sahnelerin ardından son bölümü dizi severler ile buluşacak. Yeni bölümde Mehdi’nin çocuklar için verdiği mücadeleye Zeynep’ten de destek gelecek.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtım fragmanında Mehdi ile Zeynep önemli bir konuşma yapacak. Zeynep’in gidip gitmeyeceği ise yeni bölümde cevap bulacak.

yeni başlayan diziler listesi