Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümü olan 2. Bölüm ile ekranlarda olacak. Yılın iddialı televizyon dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, son bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayın gününü merak eden izleyiciler, Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün oynuyor? Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrol oynadığı, oyuncuları arasında ayrıca Engin Hepileri, Zuhal Gencer, Sinan Demirer, Senan Kara ve Nail Kırmızıgül olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayın günü cevapları haberimizde yer alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 2. Bölümü 15 Ocak Çarşamba günü, TV8 kanalında oynuyor. Yılın çok konuşulan dizisinin yeni bölümü ekranlara geliyor. Mehdi ve Zeynep hayatlarının kararını vermeye çalışıyor ve istemediği bir evliliğe zorlanan Zeynep, Mehdi’ye daha çok bağlanıyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam (15 Ocak), saat 20.00’de yayınlanacak. Gerçek bir hayat hikayesinden senaryoya dökülen dizide, kaderini değiştirmek isteyen insanların öyküleri yer alıyor.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı