Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünün başlamasına kısa bir süre kaldı. Dizinin bu hafta 7. bölümü ekranlara gelecek. İlk olarak 25 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan dizinin yine birçok kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor. Dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili detaylar, haberimizde...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizi, TV8 ekranlarında saat 20.00'de başlayacak. Diziden önce Seda Sayan ile Yemekteyiz programı başlayacak. Program saat 16.00'da ekranlara gelecek. Diziden sonra ise Doya Doya Moda isimli yapım, saat 00.15'te ekranlarda olacak.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız isimli eserinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yönetmenliği Çağrı Bayrak yaparken senaryoyu ise Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı yazıyor. Dizide Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Zuhal Gencer, Senan Kara ve Nail Kırmızıgül gibi isimler yer alıyor.