TV8 ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm tanıtımı yayında mı? Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, sevilen dizinin fragman ve yayın detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol (Mehdi), Demet Özdemir (Zeynep), Engin Hepileri, Zuhal Gencer, Sinan Demirer, Senan Kara ve Nail Kırmızıgül olan TV8 dizisi fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YENİ BÖLÜM TANITIMI FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölüm tanıtımı / fragmanı yayınlanmadı. Sevilen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Koronavirüs tehlikesi sebebiyle dizi setlerine ara verildi. Bu yüzden Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu hafta dizi severlerle buluşamayacak. Onun yerine Survivor yarışması ekranlarda olacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 12. BÖLÜM FRAGMANI

Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi. Diziye birkaç hafta ara verildiği konuşuluyor. Koronavirüs nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildi. Gerçek bir hayat hikayesi olarak ekranlara gelen dizinin 12. Bölümü ilerleyen haftalarda yayınlanacak.