Dokunmayın Şabanıma filminin ne zaman hangi yıl çekildiği, oyuncu kadrosu ve karakterleri ile çekildiği yer, çekim yeri merak ediliyor. Dokunmayın Şabanıma filmi ne zaman kaç yılında çekildi, Dokunmayın Şabanıma filmi oyuncuları Ökkeş kim, Dokunmayın Şabanıma filmi nerede çekildi sorularının yanıtı ortaya çıktı. Yapımcısı Kemal Sunal ile Fatma Girik, senaristi ve yönetmeni ise Osman Fahir Seden olan Dokunmayın Şabanıma filminin başrollerini Kemal Sunal, Ahu Tuğba ve Ercan Yazgan ile Halit Akçatepe paylaşıyor. Eğlenceli komedi filmi Dokunmayın Şabanıma filmi 73 dakika sürüyor.

Dokunmayın Şabanıma filminde, şoförlük yapan Şaban çapkınlığa meraklı biri. Ancak kadınları rahatsız ettiği için tutuklanıyor. Gözaltındayken eski arkadaşı Ökkeş ile karşılaşıyor. Ökkeş’in babası oğlunu, arkadaşının kızı Oya ile evlendirmek istiyor. Evlenmek istemeyen Ökkeş, yerine Şaban’ı geçiriyor. Bu sırada Oya da evleneceği adamı tanımak için evin hizmetçisi ile yer değiştiriyor. Yer değiştirip Oya’nın evine giden Ökkeş ve Şaban evin hizmetçisi kılığına giren Oya’ya âşık oluyor. Oya için birbirileriyle zorlu bir mücadeleye giriyorlar. Dokunmayın Şabanıma filminin kaç yılında çekildiği, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği sorularının cevabı haberimizde onikinumara yer alıyor.

Dokunmayın Şabanıma filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Kemal Sunal’ın efsane repliklerinin yer aldığı Dokunmayın Şabanıma filmi 1979 yılında çekildi. Film aynı yılın Mart ayında sinemalarda gösterilmeye başlandı ve izleyiciler ile buluştu. İzleyenlerin kahkahaya boğulduğu film televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Dokunmayın Şabanıma filmi nerede çekildi?

Kemal Sunal’ın hala büyük bir ilgiyle izlenen başyapıtlarından olan Dokunmayın Şabanıma filmi İstanbul’un Avrupa Yakası’nda ve özellikle Fatih ilçesinde çekildi. Filmin çekimleri İstanbul’un farklı semt ve ilçelerinde yapıldı ancak ana çekimlerin için set Fatih’te kuruldu. Dokunmayın Şabanıma filminin çekimleri İstanbul'da tamamlandı ve film kısa süre sonra onikinumara giriş vizyona girdi.

Dokunmayın Şabanıma filmi oyuncuları Ökkeş kim?

  • Kemal Sunal (Şaban)
  • Halit Akçatepe (Fedai)
  • Ahu Tuğba (Oya)
  • Ercan Yazgan (Ökkeş)
  • Osman Fahir Seden (Çelikçizade Ali)
  • Saadet Gürses (Canan)

Dokunmayın Şabanıma filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler rol alıyor; Ali Şen (Temel), Reha Yurdakul (Hulusi Bey), Hakkı Kıvanç (Osmanın Adamı), Kadir Kök (Osmanın Adamı), Coşkun Göğen (Dans Hocası), Diler Saraç (Oya'nın Annesi), Ünal Gürel (Fatsalı Osman), Gülten Ceylan (Ayşe).