TV8’in reyting rekorları kıran yarışması Survivor, herkesin evlerine kapandığı son aylarda daha yakından takip ediliyor ve yarışmacılar daha çok ilgi görüyor. Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı ve kim olduğu ile yaşı ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Yarışmanın eğlenceli isimlerinden olan ve her söylediği olay olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, büyük bir ilgiyle izleniyor. Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında? Survivor Ardahan’ın mesleği ne? Sorularının yanıtı bulundu. Adanalı ünlü isimlerin Acun Ilıcalı aracılığı ile selam gönderdiği Sadık Ardahan, gelen bu selamlara çok sevindiğini belli etmişti. Parkurlarda mücadeleyi elden bırakmayan, yarışmanın diğer aşamalarında da eğlenceli halleri ile ekrana gelen Sadık Ardahan’ın yaşamına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Adanaspor’un altyapı futbol takımında 8 yıl oynadı ve sakatlık yaşamasının ardından futbola ara verdi. Askerden geldikten sonra 2 yıl Dubai’de, 6 ay ise Kazakistan’da çalışan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Survivor 2020 kadrosuna katıldı.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

SURVİVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu olan Survivor Ardahan 33 yaşındadır. Arkasında bir hikaye bırakan insanların sonsuza kadar yaşadığını söyleyen Ardahan, Survivor 2020’ye bir hikaye bırakmak için katıldığını söylüyor.

SURVİVOR ARDAHAN’IN MESLEĞİ NE?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan’ın mesleği kafe işletmeciliğidir. Survivor’da 72 kiloya düşen ve Oğlak burcu olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi seviyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?