TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programı yarışmacısı Adnan Kızıltaş’ın hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş kimdir, nereli, boyu kaç, daha önce hangi programdaydı? Sorularının yanıtları araştırılıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programa geçtiğimiz haftalarda 7 erkek yarışmacı da dahil olmuştu. Çift olarak yarışan isimler, 4 kişilik jüri karşısına en iyi kombinler ile çıkmaya çalışıyor. Her hafta 1 ismin elendiği programın dikkat çeken isimlerinden olan Adnan Kızıltaş, erkekler arasında favori olarak gösteriliyor. Kendi adıyla açtığı bir erkek giyim mağazası olan Adnan Kızıltaş, geçtiğimiz yıllarda bir izdivaç programına katılmış ve o dönemde aşk yaşadığı Didem Delen’le birlikteliği çok konuşulmuştu. Başak burcu olan ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Adnan Kızıltaş, bir dönem tercümanlık da yapmıştır. Doya Doya Moda programının en çok merak edilen isimlerinden olan Adnan Kızıltaş’ın yaşamına dair detaylar, kim ve aslen nereli olduğu, boy bilgisi ve daha önce katıldığı program hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Adnan Kızıltaş 1992 Kars Kağızman doğumludur. 29 yaşında olan Adnan Kızıltaş’ın çocukluğu Ankara’da geçmiştir. İşadamı olan Adnan Kızıltaş’ın kendi adıyla açtığı bir erkek giyim mağazası bulunuyor. İstanbul Üniversitesi’nde Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim gören ve bir dönem tercümanlık işi de yapan Adnan Kızıltaş, mankenlik de yapmıştır. Oyunculuk eğitimleri de alan Adnan Kızıltaş bekardır.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kaç kilo, eski kilolu hali nasıl, burcu ne, boyu kaç?

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş aslen İranlıdır. Kars Kağızman’da doğup Ankara’da büyüyen Adnan Kızıltaş’ın ailesi Ankara’da yaşıyor.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş boyu kaç?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Adnan Kızıltaş’ın boyu 1.90 cm’dir. İddialı yarışmacı 86 kilodur.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş daha önce hangi programdaydı?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş daha önce Kısmetse Olur adlı programdaydı. Programda Didem Delen’le aşk yaşayan ve bir dönem evlendiği de iddia edilen Kızıltaş’ın evlenmediği ortaya çıkmıştı.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş