Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna dahil olan Adnan Kızıltaş’ın hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Adnan Kızıltaş evli mi, sevgilisi kim, mesleği ne? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim olan Adnan Kızıltaş, Kısmetse Olur programı ile gündeme gelmiş ve uzun süre konuşulmuştu. Bir dönem tercümanlık yapan, daha sonra Kısmetse Olur programı ile ünlü olduktan sonra Ankara’da kendi adıyla bir giyim mağazası açan Adnan Kızıltaş, bu sektörde oldukça büyüdü ve şöhretini paraya dönüştürmeyi başardı. Markasının aynı zamanda reklam yüzü olan ve sattığı kıyafetleri ilk önce kendi üzerinde deneyen Adnan Kızıltaş, oyunculuk eğitimleri de aldı. Geçtiğimiz hafta Doya Doya Moda programının yeni yarışmacıları arasına dahil olan Kızıltaş, uzun boyu ve açıklamaları ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. Adnan Kızıltaş’ın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer buluyor.

Adnan Kızıltaş

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Adnan Kızıltaş 1992 Kars Kağızman doğumludur. Çocukluğu Ankara’da geçti. İstanbul Üniversitesi’nde Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Bir dönem tercümanlık işi yaptı. Mankenlik yapan ve oyunculuk eğitimleri de alan Kızıltaş, Kısmetse Olur adlı evlilik programı ile ünlü oldu. Daha sonra kendi adıyla bir giyim mağazası açtı. Kızıltaş, TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasına dahil oldu.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş aslen İranlıdır. Kars’ın Kağızman ilçesinde doğan, Ankara’da büyüyen Kızıltaş’ın ailesi de Ankara’da yaşamını sürdürüyor.

gülşah saraçoğlu evli mi, çocuğu var mı

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş kaç yaşında?

1992 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş 29 yaşındadır. Adnan Kızıltaş Başak burcudur.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş boyu kaç?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş’ın boyu 1.90 cm’dir. 86 kilo olan Kızıltaş koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş evli mi?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Adnan Kızıltaş evli değildir. Daha önce adı evlilik iddiaları ile gündeme gelen Kızıltaş’ın evlenmediği ortaya çıkmıştı.

defne samyeli oynadığı diziler, boyu kaç

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş sevgilisi kim?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş’ın sevgilisi bir dönem Didem Delen olmuştu. İkili evlilik planları yapmış ancak evlenmeden ayrılmıştı.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş mesleği ne?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş’ın mesleği giyim mağazası patronluğudur. Ankara’da giyim mağazası bulunan Adnan Kızıltaş, giyim sektörüne yatırım yapmaktadır.

pınar altuğ aslen nereli, kimin kızı, boyu kaç