TV8 kanalında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programının ikinci sezonu tüm heyecanı ile devam ediyor. Programın erkek yarışmacılarından olan Ahmet Fatsa’nın hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Ahmet Fatsa kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi kim, mesleği, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve İvana Sert’in oturduğu programda modaya dair önemli ipuçları da yarışma severler ile paylaşılıyor. Hem ekran başındakiler hem de yarışmacılar moda ile ilgili önemli detaylar öğreniyor. Programın dikkat çeken isimlerinden olan Ahmet Fatsa’nın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa kimdir?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ahmet Fatsa 1993 İstanbul doğumludur. Bir dönem model ve mankenlik yapan Fatsa, son zamanlarda ise araba kiralama işleri ile ilgileniyor ve bir işadamının asistanlığını yapıyor. Katalog mankeni olduğu dönemde podyumlara çıkan Ahmet Fatsa, Doya Doya Moda programında Ceren Keskin’in partneri olarak yer almıştı.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ahmet Fatsa aslen Giresunludur. İstanbul’da doğup büyüyen Fatsa, yaşamını da İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa kaç yaşında?

1993 doğumlu Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ahmet Fatsa 28 yaşındadır.

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa boyu kaç?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ahmet Fatsa’nın boyu 1.86 cm’dir.

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa sevgilisi kim?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışmayı sürdüren Ahmet Fatsa’nın sevgilisi ve özel hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmuyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa

Doya Doya Moda Ahmet Fatsa mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ahmet Fatsa’nın mesleği araba kiralama işleri ve işadamı asistanlığıdır. Ahmet Fatsa bir işadamının asistanlığını ve araç kiralama işi yapıyor.