Doya Doya Moda programı ikinci sezonu ile TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı ve her hafta bir ismin altın kolyenin sahibi olurken bir ismin de programa veda ettiği Doya Doya Moda yarışmasında yer alan isimler araştırılıyor. Bu yarışmacılardan biri olan Aleyna Türkoğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı ve kilosu ile boyu merak ediliyor. Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Doya Doya Moda Aleyna nereli? Doya Doya Moda Aleyna kaç yaşında? Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kaç kilo? Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu boy kilo nedir? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. 4 jüri üyesinin yarışmacıları değerlendirdiği programın dikkat çeken ve iddialı isimlerinden olan Aleyna Türkoğlu’nun yaşamı ev biyografisi haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA ALEYNA KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Aleyna Türkoğlu 1997 yılında dünyaya geldi. Çanakkale’de üniversite eğitimi için bulunan ve Doya Doya Moda’ya da Çanakkale’den katılan Aleyna Türkoğlu yarışmada oldukça iddialı olduğunu sık sık dile getiriyor. Kendi tarzına güvendiğini söyleyen ve giydiklerini kendisine yakıştırdığını kaydeden Aleyna Türkoğlu, kendisi ile aynı bedene sahip kadınlara örnek olmak istediğini ifade ediyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu baba tarafından Bursalıdır. Aleyna Türkoğlu’nun annesi ise Boşnaktır.

DOYA DOYA MODA ALEYNA KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 23 yaşındadır.

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Aleyna Türkoğlu 79 kilodur.

DOYA DOYA MODA ALEYNA BOY KİLO NEDİR?

Büyük beden kadın yarışmacıların yer aldığı Doya Doya Moda programında yarışan Aleyna Türkoğlu’nun boy 176 cm, kilo ise 79’dur. Aleyna Türkoğlu 42 bedendir.

Doya Doya Moda Sabiha Rümeysa kimdir, soyadı ne, kaç yaşında, nereli, kaç kilo?

Aleyna Türkoğlu