TV8 kanalında hafta içi her gün yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının katıldığı Doya Doya Moda programı tüm hızıyla devam ediyor. Kalıpların yıkıldığı programın yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Türkoğlu’nun yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Doya Doya Moda Aleyna boy kilo nedir? Doya Doya Moda Aleyna nereli? Doya Doya Moda Aleyna kaç yaşında? Sorularının yanıtını araştırıyor. 7 kadın yarışmacının kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek yarıştığı ve güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını gösteren yarışma programında her hafta bir yarışmacı altın kolyenin sahibi oluyor. En düşük puanı alan yarışmacı ise programa veda ediyor. Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever isimlerinin jüri olduğu Doya Doya Moda programının iddialı yarışmacılarından olan Aleyna Türkoğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, boyu, kilosu ve yaşı hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 1997 yılında dünyaya geldi. Çanakkale’de üniversite eğitimine devam eden Aleyna Türkoğlu, yarışmaya da bu şehirden katılıyor. Annesi Boşnak, babası ise Bursalı olan Aleyna Türkoğlu tarzına çok güvendiği için Doya Doya Moda yarışmasına katıldığını, giydiklerini kendisine çok yakıştırdığını ve kendisi ile aynı bedene sahip kadınlara örnek olmak istediğini dile getiriyor.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, kaç yaşında, Doya Doya Moda Özde kaç kilo, nereli, boyu kaç?

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu baba tarafından Bursalıdır. Aleyna Türkoğlu’nun annesi Boşnaktır.

DOYA DOYA MODA ALEYNA KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 23 yaşındadır.

Doya Doya Moda Sabiha Rümeysa kimdir, soyadı ne, kaç yaşında, Doya Doya Moda Sabiha nereli, kaç kilo?

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu’nun boy 176 cm, kilo ise 79’tur. 42 bedene sahip Aleyna Türkoğlu, Doya Doya Moda’da yarışmaya devam ediyor.

Aleyna Türkoğlu