Doya Doya Moda yarışması TV8 ekranlarında devam ediyor. Yarışmanın yeni yüzlerinden olan Aleyna Türkoğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve kilosu merak edilen konular arasında yer alıyor. Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Doya Doya Moda Aleyna nereli? Doya Doya Moda Aleyna kaç yaşında? Doya Doya Moda Aleyna kaç kilo? Doya Doya Moda Aleyna boyu kaç? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. 4 jüri üyesinin yarışmacıları puanladığı ve 7 büyük beden kadın yarışmacının mücadele ettiği yarışmada haftalık galibiyet kazanan isim altın kolyenin sahibi oluyor. İddialı yarışmacıların yer aldığı Doya Doya Moda programının yarışmacılarından olan Aleyna Türkoğlu’nun yaşamına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 1997 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya Çanakkale’den katılan Aleyna Türkoğlu, üniversite eğitimi sebebi ile Çanakkale’de bulunuyor. Annesi Boşnak, babası ise Bursalı olan Aleyna Türkoğlu, Doya Doya Moda yarışmasında iddialı olduğunu dile getiriyor.

Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim, burcu ne, nereli, kilolu hali nasıl?

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna aslen Bursalıdır. Eğitim için Çanakkale’de bulunan Aleyna’nın annesi Boşnak’tır.

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 23 yaşındadır.

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 79 kilodur. 42 beden olan Aleyna Türkoğlu, kendi tarzına güvendiğini, giydiklerini kendisine yakıştırdığını ve kendisi ile aynı bedene sahip kadınlara örnek olmak için yarışmaya katıldığını ifade ediyor.

DOYA DOYA MODA ALEYNA BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu’nun boyu 176 cm’dir.

Aleyna Türkoğlu