TV8’de ikinci sezonu ile ekranlara gelen Doya Doya Moda programına geçtiğimiz haftalarda katılan ve farklı tarzı ile dikkat çeken Ali Nail Yurtseven’in yaşamına dair ayrıntılar araştırılıyor. Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. Konservatuar eğitimi gören, işletmecilik yapan ve yarışmadan geçtiğimiz haftalarda elenen Bahar Candan’ın yakın arkadaşı olan Ali Nail Yurtseven, Birben Coşkun ile çift olmuş ve iddialı sözleri ile yarışmaya adım atmıştı. Yapacağı tercihlerle birlikte ilk sırada yer almak istediğini dile getiren yarışmacı, tarzına güvendiğini ve inandığını kaydetmişti. Doya Doya Moda’da yer alan erkek yarışmacıların köyü giyindiğini, bu yüzden kendisinin ön planda olacağını iddia eden Ali Nail Yurtseven, kendisi yarışmadayken diğer erkek yarışmacıların kesinlikle bir şansı olmadığını dile getirmişti. Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Ali Nail Yurtseven’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boy ve meslek bilgisi ile yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ali Nail Yurtseven 1993 yılında dünyaya geldi. Konservatuar okuyan Ali Nail Yurtseven, kendi modasının, annesinin onu giydirmeyi bıraktığı zaman başladığını söylüyor. O tarihten itibaren giydiklerinin arkadaşları ve çevresi tarafından çok beğenildiğini kaydeden yarışmacı, Doya Doya Moda’ya bu iddiasını konuşturmaya geldiğini ifade ediyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven nereli?

Sosyal medyayı da aktif kullanan Doya Doya Moda yarışmacısı Ali Nail Yurtseven İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüdüğü bilinen Ali Nail Yurtseven yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven kaç yaşında?

1993 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Ali Nail Yurtseven 28 yaşındadır. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla dikkat çeken Ali Nail Yurtseven, programın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor.

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven boyu kaç?

Doya Doya Moda programı ikinci sezon yarışmacısı Ali Nail Yurtseven’in boyu hakkında bilgi bulunmuyor.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven

Doya Doya Moda Ali Nail Yurtseven mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ali Nail Yurtseven’in mesleği işletmeciliktir ve genç yarışmacı işletmecilik işi yapıyor.