Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya dahil olan Alper Sönmez’in yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını araştırmaya devam ediyor. Yarışmayı fırsat buldukça izlediğini ancak annesinin yarışmanın sıkı bir takipçisi olduğunu söyleyen Alper Sönmez, programa annesinin desteği ile katıldığını dile getirdi. Mankenlik yapan ve koyu bir Galatasaray takımı taraftarı olan Alper Sönmez, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor. 4 jüri üyesinin yer aldığı ve her hafta 2 ismin yarışmaya veda ettiği programa kadınların yanı sıra erkek yarışmacılar da dahil edilmiş ve bu konsepti ile daha da ilgi çekmeye başlamıştı. Doya Doya Moda programının dikkat çeken isimlerinden olan Alper Sönmez’in hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Alper Sönmez kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Alper Sönmez 1994 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesinin ısrarı ile yarışmaya katılan Alper Sönmez, bir deri firmasında mankenlik yapıyor. Ege Üniversitesi Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü’nden mezun olan ve Galatasaray taraftarı olan Alper Sönmez, sosyal medyayı da aktif kullanan yarışmacılar arasında yer alıyor.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

Doya Doya Moda Alper Sönmez

Doya Doya Moda Alper Sönmez nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Alper Sönmez İzmir Karşıyakalıdır. Karşıyaka’da doğup büyüyen, yaşamını İstanbul’da sürdüren Alper Sönmez, programın ikinci sezonunda yarışını sürdürüyor.

Doya Doya Moda Alper Sönmez kaç yaşında?

1994 doğumlu olan Doya Doya Moda programı yarışmacısı Alper Sönmez 27 yaşındadır.

Doya Doya Moda Alper Sönmez

Doya Doya Moda Alper Sönmez boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Alper Sönmez’in boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında, boyu kaç, makyajsız hali nasıl, nereli, kaç kilo?

Doya Doya Moda Alper Sönmez mesleği ne?

Doya Doya Moda yarışmacısı Alper Sönmez’in mesleği mankenliktir. Bir deri firmasında mankenlik yapan Alper Sönmez, yarışmanın iddialı isimleri arasındadır.

Doya Doya Moda Alper Sönmez