Doya Doya Moda programının ikinci sezonu TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor. Moda kalıplarının yıkıldığı, büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının katıldığı yarışmaya 7 erkek yarışmacı da dahil oldu. Bu yarışmacılardan biri olan Arif Can, tarzı ve kombinleri ile konuşuluyor. Arif Can’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Arif Can kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği ne iş yapıyor? sorularının yanıtını araştırıyor. Yarışmacıların ve çiftlerin en güzel kıyafetler ve kombinlerle jüri üyelerinin karşısına çıktığı yarışmada modaya dair önemli ipuçları da paylaşılıyor. Her hafta bir kadın yarışmacı ve 1 erkek yarışmacının elendiği programa, yeni yarışmacılar Pazartesi günü dahil oluyor. Doya Doya Moda programının yeni isimlerinden olan Arif Can, kısa sürede yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Tarzı ile alkış toplayan ve jüri üyelerinden de sık sık övgüler alan Arif Can, programın favorileri arasında gösteriliyor. Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Arif Can’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş, boy ve meslek bilgisi sorularının yanıtları ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Arif Can kimdir?

Doya Doya Moda yarışmacısı Arif Can 1990 Bursa doğumludur. Bursa şehrinde doğup büyüyen Arif Can modellik yapıyor. Aynı zamanda işletmecilik yapan ve metal sektöründe çalışan Arif Can, önceki yıllarda Kısmetse Olur adlı izdivaç programına katılmıştı. Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna katılan Arif Can, oldukça iddialı bir yarışmacı olarak dikkat çekiyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Doya Doya Moda Arif Can

Doya Doya Moda Arif Can nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Arif Can aslen Bursalıdır. Bursa’da doğup büyüyen Arif Can yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Arif Can kaç yaşında?

1990 doğumlu Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Arif Can 31 yaşındadır. Kısmetse Olur programıyla tanınan Arif Can, mankenlik kariyeri ile de biliniyor.

Doya Doya Moda Arif Can

Doya Doya Moda Arif Can boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışını sürdüren Arif Can’ın boyu 1.82 cm’dir.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, kaç yaşında, kaç kilo, nereli, boyu kaç?

Doya Doya Moda Arif Can mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Arif Can’ın mesleği modelliktir. Arif Can aynı zamanda işletmecilik işi de yapıyor.

Doya Doya Moda Arif Can