Doya Doya Moda programında ikinci sezon heyecanı devam ediyor. Her hafta bir isim altın kolyenin sahibi olurken, bir isim ise yarışmaya veda ediyor. Programın en yeni isimlerinden olan Ayşegül Toptaş’ın hayatı araştırılıyor. Doya Doya Moda Ayşegül kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Ayşegül kaç kilo, boyu kaç? Sorularının yanıtları aranıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı yapımda, en iyi kombinleri yapan, konsepte en uygun giyinen ve jürinin dikkatini çeken yarışmacılar TV8 ekranlarında kalmaya devam ederken, jürinin eleştirilerinden kaçınamayan isimler Cuma günleri yapılan haftalık eleme gününde yarışmadan ayrılıyor. Ege Bölgesi şivesi ile dikkatleri üzerine çeken yeni yarışmacı Ayşegül Toptaş’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile kilosu sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna yeni dahil olan Ayşegül Toptaş 1992 yılında Denizli’de doğdu. Modanın alışılmışın dışındaki uyum hali olduğunu vurgulayan Ayşegül Toptaş, bu uyumu göstermek için yarışmaya dahil olduğunu dile getiriyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, nasıl kilo verdi? İşte cevabı

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşegül Toptaş Denizlilidir. Ayşegül Toptaş yarışmaya Denizli’den katılıyor.

Ayşegül Toptaş

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Doya Doya Moda programı ikinci sezon yarışmacısı Ayşegül Toptaş 28 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programında yarışmaya devam eden Ayşegül Toptaş 90 kilodur. 44 beden olan Ayşegül Toptaş, kısa sürede jüri üyelerinden önemli övgüler aldı.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş’ın boyu 1.65 cm’dir. Yarışmada rakibinin olmadığını, favorinin kendisi olduğunu kaydeden Ayşegül, Rabia Ağca’nın kendisine sempatik ve doğal geldiğini, ancak ileride kime daha yakın olacağını bilmediğini kaydetti.