TV8’de hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının yeni yarışmacılarından olan Ayşegül Toptaş’ın hayatı araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Ayşegül kimdir, soyadı ne, kaç yaşında? Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş nereli, boy nedir? Sorularının cevapları aranıyor. Büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının yer aldığı programa 42 beden ve üstü kadınlar başvurabiliyor. Güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını gösteren programda her hafta bir yarışmacı en yüksek puanı alarak altın kolyenin sahibi oluyor. Programda yer alan bir yarışmacı ise en düşük puanı alarak eleniyor. Modaya dair önemli detaylarının da verildiği programın jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez oturuyor. Kombinlerin, konseptlerin ve en uyumlu kıyafetlerin yarıştığı programın dikkat çeken isimlerinden olan Ayşegül Toptaş’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş bilgisi ve boyu ile kilosu sorularının yanıtları ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasına dahil olan Ayşegül Toptaş 1992 doğumludur. Yarışmaya Denizli şehrinden katılan Ayşegül Toptaş, modanın, alışılmışın dışındaki uyum hali olduğunu düşünüyor. Bu uyumu göstermek için programa katıldığını kaydeden Ayşegül Toptaş, şampiyonluk iddiasını ortaya koyuyor.

Doya Doya Moda Bahar Candan kim, kilosu kaç, eski hali nasıl, kaç yaşında, nereli?

Ayşegül Toptaş

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL SOYADI NE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşegül’ün soyadı Toptaş’tır. Rabia Ağca’yı sempatik ve doğal bulduğunu söyleyen Ayşegül Toptaş, onu kendisine yakın gördüğünü ancak ilerleyen bölümlerde ne olacağını bilmediğini kaydediyor.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Ayşegül Toptaş 28 yaşındadır. Yarışmada rakibinin olmadığını söyleyen Ayşegül Toptaş, yarışmanın tek favorisinin kendisi olduğunu iddia ediyor.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL TOPTAŞ NERELİ?

Doya Doya Moda programı ikinci sezon yarışmacısı Ayşegül Toptaş Denizlilidir. Yarışmaya Denizli’den katılan Ayşegül Toptaş’ın özel hayatına dair detay bulunmuyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir, nereli, kaç yaşında, Birben Coşkun kaç kilo, boyu kaç?

Ayşegül Toptaş

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL TOPTAŞ BOY NEDİR?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Ayşegül Toptaş’ın boy 1.65 cm’dir. 90 kilo olan Ayşegül Toptaş 44 bedendir.