7 büyük beden kadın yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği Doya Doya Moda programının yeni isimlerinden biri de Bahar Candan oldu. Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasına damga vuran ve tarzı ile dikkat çeken Bahar Candan, aynı tarzını Doya Doya Moda programında da konuşturuyor. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla çok konuşulan ve jüri üyelerini şaşırtan Bahar Candan’ın boyu ve kilosu ile ailesi ve babasının mesleği hakkında cevaplar aranıyor. Bahar Candan’ın erkek arkadaşı / sevgilisi hakkında da detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Doya Doya Moda Bahar Candan boy kilo nedir? Doya Doya Moda Bahar Candan babası ne iş yapıyor? Bahar Candan erkek arkadaşı / sevgilisi kim? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Magazin dünyasının yakından tanıdığı Bahar Candan’ın biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın boy 170 cm, kilo ise 57’tir. Yarışmadan önce 47 kilo olan Bahar Candan, yarışmaya katılabilmek için 10 kilo almış ve 42 beden olmuştur.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BABASI NE İŞ YAPIYOR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın babası Hakan Candan Doçent Doktordur ve eğitimcidir. Bahar Candan, babasının eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan, namaz kılan, oruç tutan ve düşünceleri muhafazakar olan bir isim olduğunu dile getirmişti.

BAHAR CANDAN ERKEK ARKADAŞI / SEVGİLİSİ KİM?

Bahar Candan’ın erkek arkadaşı / sevgilisi hakkında detay bulunmuyor. Bir dönem Dorukhan isimli bir gençle birlikte olduğu bilinen Bahar Candan’ın yeni sevgilisi hakkında bilgi yok.

Bahar Candan