Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna katılan Bahar Candan, yarışmanın en çok aranan ve hayatı merak edilen isimlerinden biri oldu. Farklı tarzı, sesi ve kendine has kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, diğer yarışmacılarla olan diyalogları ile çok konuşuluyor. Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, boyu kaç, kaç beden? Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Bahar Candan kaç yaşında, nereli? Sorularının cevapları araştırılıyor. İşte Benim Stilim adlı yarışmaya ablası Nihal Candan ile birlikte katılan ve magazin basınının yakın takibine giren Bahar Candan, bu ilgiyi şöhrete ve gelire dönüştürmeyi bilen bir isim oldu. Dondurma Gibisin ve Dom Perignon adını verdiği şarkılarına çektiği kliplerle sosyal medyanın diline düşen Bahar Candan, Elitizm adını verdiği sosyal medya hesabından da iddialı paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Elitizm adını verdiği hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu kaydeden Bahar Candan, babası hakkında a açıklamalar yapmış, babasının muhafazakar bir insan olduğunu, dinini yaşadığını, namaz kıldığını ve oruç tuttuğunu söylemişti. Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya devam eden Bahar Candan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, kilosu, boy ve yaş bilgisi ile bedeni hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Bahar Candan 17 Şubat 1998 doğumludur. İstanbul’da doğup büyüyen Bahar Candan, eğitimci olan Doçent Doktor Hakan Candan’ın kızı, Avukat Nihal Candan’ın kız kardeşidir. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim gören Bahar Candan, ablası gibi avukat olmak istiyor.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda programında yarışan ve 1998 doğumlu olan Bahar Candan 22 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN NERELİ?

İstanbul’da doğup büyüyen ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Doya Doya Moda Bahar Candan aslen Mersinlidir.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programına katılmak için 10 kilo aldığı bilinen Bahar Candan 57 kilodur. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, sosyal medyada büyük beden olmadığı için eleştirilmeye devam ediyor.

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ BEDEN?

Doya Doya Moda Bahar Candan 42 bedendir. Bahar Candan’ın 42 beden olduğuna ihtimal vermeyen bazı izleyiciler, yarışmacının sadece reyting için programa dahil olduğunu, 38 bedenden daha fazla olmadığını iddia ediyor.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, evli mi?

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda Bahar Candan’ın boyu 1.70 cm’dir. Kova burcu olan Bahar Candan, farklı ses tonu ve açıklamaları ile magazin basınında gündem olmayı sürdürüyor.

Bahar Candan