Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç yaşında? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo? Doya Doya Moda Bahar Candan boyu kaç? Doya Doya Moda Bahar Candan’ın babası ve annesi kim? Sorularının cevabını arıyor. Televizyon ekranlarına ilk olarak İşte Benim Stilim yarışma programı ile çıkan ve kısa sürede magazin dünyasının yakından tanıdığı isimler arasına giren Bahar Candan, sesi, tarzı ve kendine has kişiliği ile uzun süre gündemde kalmıştı. Daha sonra çektiği kliplerle sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden olan Bahar Candan, TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer almaya başladı. Bahar Candan’ın hayatı ve biyografisi, kim ve nereli olduğu, kilosu, boy bilgisi, yaşı ve ailesi hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Aslen Mersinli olan ve Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Bahar Candan, en büyük hayalinin avukat olmak olduğunu dile getiriyor. Ablası ile birlikte İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Bahar Candan, Elitizm adlı sosyal medya hesabında iddialı paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu kaydeden Bahar Candan, farklı tarzı, kişiliği ve sesi ile gündemde kalmayı başarıyor.

Doya Doya Moda Rümeysa kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. Bahar Candan, Dondurma Gibisin ve Dom Pérignon adlı şarkılarına çektiği kliplerle uzun süre gündemde kalmıştı.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Bahar Candan 57 kilodur. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, yarışmaya katılabilmek için 10 kilo aldı ve 42 bedene çıktı.

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın boyu 170 cm’dir. Bahar Candan’ın burcu ise Kovadır.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kaç kilo, eski kilolu hali nasıl, burcu ne, boyu kaç?

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN’IN BABASI VE ANNESİ KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın babası eğitimci olan Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan da, kendisi gibi tanınan bir isim.

Bahar Candan