Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasında yer alan Bahar Candan’ın yaşamına ve ailesine dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Bahar Candan kim? Doya Doya Moda Bahar Candan boy kilo nedir? Doya Doya Moda Bahar Candan babası kimdir? Doya Doya Moda Bahar Candan babası ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı aranıyor. İşte Benim Stilim ile tanınan ve yaptığı açıklamalarla magazin basınında yer bulan Bahar Candan, TV8 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasına dahil oldu. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla çok konuşulan ve yarışmanın en popüler isimlerinden biri haline gelen Bahar Candan’ın hayatı, kim ve nereli olduğu ile boyu, kilosu ve babası hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİM?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Bahar Candan 17 Şubat 1998 İstanbul doğumludur. Aslen Mersinli olan Bahar Candan İstanbul’da büyüdü. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim hayatı devam eden Bahar Candan, ablası Nihal Candan gibi avukat olmak istiyor. Farklı sesi, tarzı ve kendisine has kişiliği ile magazin basınının yakından tanıdığı bir isim haline gelen Bahar Candan, Elitizm adını verdiği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor. İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Bahar Candan, daha sonra kendi şarkılarına çektiği kliplerle gündemde kalmayı başarmıştı.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın boy 170 cm, kilo ise 57’dir. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, yarışmaya katılmak için 10 kilo birden aldı.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BABASI KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Bahar Candan’ın babası Doçent Doktor Hakan Candan’dır.

Bahar Candan

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında, boyu kaç, makyajsız hali nasıl, nereli, kaç kilo?

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BABASI NE İŞ YAPIYOR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın babası Hakan Candan eğitimcidir ve eğitim işi yapıyor. Bahar Candan, babasının eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan, namaz kılan, oruç tutan ve düşünceleri muhafazakar olan bir insan olduğunu dile getirmişti.

Bahar Candan