Doya Doya Moda yarışma programının ikinci sezon yarışmacıları arasına dahil olan Bahar Candan’ın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda Bahar Candan boyu kaç? Doya Doya Moda Bahar Candan eski ve son hali nasıl? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç yaşında? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo? Sorularının yanıtı aranıyor. Kendine has kişiliği, sesi ve tarzı ile tanınan Bahar Candan televizyon ekranlarında ilk olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanındı. Daha sonra sık sık magazin sayfalarında görülen Bahar Candan, elitizm adını verdiği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam etti. Sosyal medya sayfasının sadece elitlere yönelik olduğunu söyleyen Bahar Candan, bu konuda yaptığı açıklamalarla magazin basınında yer bulmayı sürdürdü. Babası ile ilgili de ilginç açıklamalar yapan Bahar Candan’ın hayatı ve biyografi bilgileri, kim ve nereli olduğu, boy ve kilosu ile yaşı ve eski hali hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitimci ve doçent doktor olan Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görüyor ve ablası gibi avukat olmak istiyor. İşte Benim Stilim programına ablası Nihal Candan’dan sonra katılan Bahar Candan, daha sonra Dondurma Gibisin ve Dom Perignon adını verdiği şarkılarına çektiği kliplerle gündeme gelmişti. Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasında yer alan Bahar Candan, magazin basınının ve sosyal medyanın yakından tanıdığı isimlerdendir.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. Aslen Mersinli olan Bahar Candan’ın burcu Kovadır.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın boyu 170 cm’dir.

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Bahar Candan 57 kilodur.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN ESKİ VE SON HALİ NASIL?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın eski ve son hali merak konusu oldu. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, yarışmaya katılabilmek için 10 kilo aldı ve 42 bedene yükseldi.

Bahar Candan