Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Bahar Candan’ın yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda Bahar Candan nereli? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç yaşında? Sorularının yanıtını arıyor. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışmaya yeni katılan ve farklı tarzı ile renk katan Bahar Candan’ın hayatı ve biyografisi ile aslen nereli olduğu, yaşı, yeni hali ve boy bilgisi ile ablası da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bahar Candan son hali nasıl? Bahar Candan boyu kaç? Bahar Candan kardeşi kim? Sorularının cevabı ortaya çıktı. İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve çektiği kliplerle sık sık gündem olan Bahar Candan’ın hayatına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıfta okuyan Bahar Candan, ablası gibi avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliği ile magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim haline gelen Bahar Candan, ilk olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurmuştu. Elitizm adını koyduğu sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlar yapan Bahar Candan, sayfasının sadece elitlere yönelik olduğunu söyleyip tepki çekmişti. Bahar Candan, Dondurma Gibisin ve Dom Perignon adını verdiği şarkılarına çektiği kliplerle de sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasına girmişti.

Doya Doya Moda Birben kimdir, nereli, kaç yaşında, Birben Coşkun kaç kilo, boyu kaç?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan aslen Mersinlidir. Beykent Üniversitesi’nde hukuk okuyan Bahar Candan yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. Bahar Candan Kova burcudur.

Bahar Candan

BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda’da diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Bahar Candan’ın boyu 170 cm’dir. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, yarışmaya katılabilmek için 42 bedene çıkmıştı.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, evli mi?

BAHAR CANDAN KARDEŞİ KİM?

Bahar Candan’ın kardeşi / ablası Nihal Candan’dır. Avukat olan Nihal Candan, Bu Tarz Benim yarışması ile ünlenmişti.

Bahar Candan

BAHAR CANDAN SON HALİ NASIL?

Bahar Candan son hali ile izleyicileri şaşırtıyor. Doya Doya Moda programına katılmak için kilo olan ve bedenini büyüten Bahar Candan, yarışmada kısa sürede ilgi odağı oldu.

Bahar Candan