TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonu tüm heyecanı ile devam ederken, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Batıcan Karalar’ın hayatı araştırılıyor. Doya Doya Moda Batıcan Karalar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Modellik yapan ve yarışmanın jürilerinden olan Uğurkan Erez’in yakından tanıdığı bir isim olan Batıcan Karalar, erkek takım elbise ve giyim mankenliği yapıyor. Defilelere katılan ve birçok ünlü modacı ile çalışan Batıcan Karalar, sosyal medya hesabından çalıştığı markaların çekimlerini paylaşmayı sürdürüyor. Modayla çok yakından ilgili olduğunu dile getiren yarışmacı, kendisine yakıştırdığı bir tarzı olduğunu kaydediyor. Yarışmanın ikinci sezonunda yer alan Batıcan Karalar’ın yaşamına dair detaylar ve hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Batıcan Karalar kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Batıcan Karalar 13 Mart 1995 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya gelmiştir. Yarışmaya İzmir’den katılan ve modellik yapan yarışmacı, Uğurkan Erez’in yakından tanıdığı bir erkek model ve mankendir. Erkek takım elbise ve giyim mankenliği yapan ve ayrıca defilelere de katılan Batıcan Karalar, Raşit Bağzıbağlı, Uğurkan Erez ve Atıl Kutoğlu gibi ünlü modacılarla çalışıyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir, burcu ne, nereli, kilolu hali nasıl?

Doya Doya Moda Batıcan Karalar

Doya Doya Moda Batıcan Karalar nereli?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Batıcan Karalar İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Batıcan Karalar, yaşamını da İzmir’de sürdürüyor.

Doya Doya Moda Batıcan Karalar kaç yaşında?

1995 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Batıcan Karalar 26 yaşındadır. Modayla ilgilenen ve kendine yakıştırdığı bir tarzı olduğunu söyleyen yarışmacı, programın iddialı isimleri arasında yer almaktadır.

Doya Doya Moda Batıcan Karalar

Doya Doya Moda Batıcan Karalar boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacılarından olan Batıcan Karalar’ın boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, kimdir, boyu kaç, kaç yaşında, babası, annesi kim?

Doya Doya Moda Batıcan Karalar ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Batıcan Karalar modellik ve mankenlik işi yapıyor. Mesleği modellik olan Batıcan Karalar, ünlü markaların da defilelerine katılıyor.

Doya Doya Moda Batıcan Karalar