TV8’de hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda All Star yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Betül Böçkün’ün yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor. Doya Doya Moda Betül Böçkün çocuğu neden öldü, nereli, kaç yaşında, kaç kilo? Sorularının cevapları araştırılıyor. Daha önce kuaförlük yapan yarışmacı, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yaşıyor. Anne ve babası ayrı olan ve annesi ile görüşmediklerini kaydeden Betül, sadece evlendiği ve çocuğu olduğu zaman annesi ile görüştüğünü kaydetmişti.

Kendisini ve erkek kardeşini halalarının büyüttüğünü söyleyen Betül, yıllar önce evlendi ve boşandı. Yarışmanın ilk sezonuna da katılan ve Murat adında bir sevgilisi olan Betül Böçkün, sosyal medya hesabından sevgilisi Murat ile fotoğraflarını paylaşmıştı. Betül Böçkün, daha sonra bu fotoğrafların tümünü sildi. Programın birinci sezon şampiyonu olan Betül Böçkün, kendi adıyla bir butik açtı ve bu butiği işletmeye devam ediyor.

Modaya çocukluk yaşlarından itibaren ilgisi olduğunu, yarışmaya katılmaktaki amacının, büyük bedenlerin de şık ve tarz olduğunu göstermek, buna yönelik butik ve tarz kıyafetler tasarlamak olduğunu söyleyen Betül, iddialı çıkışları ve meydan okuyan sözleri ile ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündeme gelen Betül Böçkün’ün çocuğu hakkındaki gerçekler, aslen nereli olduğu, memleketi, yaş bilgisi ve kilosu hakkındaki soruları yanıtları ortaya çıktı.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

Doya Doya Moda Betül Böçkün nereli?

1996 yılında dünyaya gelen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün aslen Bingöllüdür. İstanbul’da büyüyen Betül Böçkün, yaşamını İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde sürdürmeye devam ediyor.

Doya Doya Moda Betül Böçkün çocuğu neden öldü kaç kilo nereli kaç yaşında?

Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında?

1996 doğumlu Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından olan Betül Böçkün 25 yaşındadır.

Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç kilo?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün 90 kilodur. 1.74 cm boyunda olan Betül’ün 42-44 beden olduğu biliniyor.

Doya Doya Moda Betül Böçkün çocuğu neden öldü kaç kilo nereli kaç yaşında?

Doya Doya Moda Betül Böçkün çocuğu neden öldü?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Betül Böçkün’ün çocuğu Emir 3 yaşında iken öldü. O yıllarda duygusal bir çöküntü yaşadığını kaydeden Betül Böçkün, bu konu gündeme geldiğinde duygusal anlar yaşamaya devam ediyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim