Doya Doya Moda Betül kaç yaşında, sevgilisi kim? Doya Doya Moda Betül nereli, kardeşi kim? Doya Doya Moda Betül kaç kilo? Sorularının yanıtı aranıyor. Betül Böçkün’ün hayatına dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, yarışmanın iddialı isimlerinden olan Betül Böçkün’ün yaşı, aslen nereli olduğu, sevgilisi, kilosu ve kardeşi ile eski haline dair detayları araştırıyor. Büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının yer aldığı, her hafta bir ismin elendiği, bir ismin ise haftanın birincisi olarak altın kolye aldığı Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Betül Böçkün, jüri üyelerinin güzel sözleri ile moral buluyor. Yarışmada zaman zaman duygusal anlar yaşayan Betül Böçkün’ün dram dolu hayat öyküsü ve hakkında merak edilenlerin yanıtı ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün 24 yaşındadır. Kuaförlük yapan Betül Böçkün’ün annesi ve babasının Betül çocukken ayrıldığı biliniyor. Annesiyle uzun yıllar görüşmediğini, çocuğu olduktan sonra birkaç kez görüştüğünü söyleyen Betül, kendisini ve erkek kardeşini halalarının büyüttüğünü dile getirmişti.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BETÜL NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül aslen Bingöllüdür. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yaşayan Betül Böçkün daha önce evlendi ve boşandı. Betül’ün oğlu Emir 3 yaşındayken hayatını kaybetti.

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ KİLO?

Modaya çocukluğundan bu yana büyük ilgi duyan Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün 90 kilodur. 174 cm boyunda olan ve 42-44 beden olan Betül Böçkün, yarışmaya büyük bedenlerin de şık ve tarz olduğunu göstermek için katıldığını söylüyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA BETÜL SEVGİLİSİ KİM?

Doya Doya Moda programında yarışan Betül Böçkün’ün sevgilisi Murat’tır. Murat ile sık sık aynı karede oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Betül Böçkün, sevgilisinin ailesinin kendisini kabul etmediğini, Murat’ın 32 yaşında olduğunu söylemişti.

DOYA DOYA MODA BETÜL KARDEŞİ KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün’ün kendisinden küçük bir kardeşi bulunuyor. Kardeşi ile olan fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından paylaşan Betül Böçkün, kardeşini çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında nereli sevgilisi kim kaç kilo kardeşi kim?