Doya Doya Moda programı, bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri haline gelen Doya Doya Moda yarışmasında, yarışmacılar jüriden en yüksek puanları almak için çaba gösteriyor. Yarışmada sık sık gergin anlar da yaşanıyor. Yarışmayı izleyen kişiler de yarışmacıların hayatlarını merak ediyor. Doya Doya Moda programında yer alan Betül Böçkün'ün kim ve nereli olduğu, oğlunun neden öldüğü, kilosu, boyu, sevgilisi ve soyadı da araştırılıyor. Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Betül'le ilgili tüm detaylar, haberimizde...

Doya Doya Moda Betül Böçkün neden yok ne oldu

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Betül Böçkün yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı yok. Sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceği bilgisi paylaşıldı.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BETÜL NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül'ün İstanbul'da ikamet ettiği ancak aslen Bingollü olduğu ifade ediliyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ YAŞINDA

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün'ün yaşı 24'tür.

DOYA DOYA MODA BETÜL BOYU - KİLOSU

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül'ün 90 kilo olduğu, boyunun ise 1,74 olduğu belirtiliyor.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli

DOYA DOYA MODA BETÜL SEVGİLİSİ MURAT KİM

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül'ün sevgilisi Murat, Betül'e hediye hazırlamıştı. Hazırlanan klibi Betül'le paylaşan Murat, sevgilisinin gönlünü bir kez daha kazanmıştı.

DOYA DOYA MODA BETÜL'ÜN ÇOCUĞU NEDEN ÖLDÜ?

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül'ün, küçük yaşlarda çocuğunu kaybettiği ifade edildi. Betül, oğlunun 3 yaşındayken yaşamını yitirdiğini ifade ederken ölümüyle ilgili ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

DOYA DOYA MODA BETÜL'ÜN SOYADI

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül'ün soyadı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Betül'ün soyadının Böçkün olduğu kaydediliyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim