TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınını sürdüren ve kalıpları yıkan bir yarışma programı olarak ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacı yer alıyor. Bu yarışmacılar arasında yer alan Betül Böçkün’ün oğlu hakkında ve sevgilisi hakkında detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu neden ölmüş? Doya Doya Moda Betül Böçkün’ün sevgilisi kim? Sorularına cevap aranıyor. Yarışmacıların kendilerine en uygun ve güzel kıyafetleri giyerek yarıştığı programda, 7 kadın güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını gösteriyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu ve Seray Sever’in jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Betül Böçkün’e dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL’ÜN ÇOCUĞU NEDEN ÖLMÜŞ

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, 3 yaşında olan oğlu Emir’in öldüğünü söylemiş ve stüdyodakileri ağlatmıştı. Betül Böçkün’ün oğlunun neden öldüğü ise bilinmiyor. Mira’yı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Betül Böçkün, bir kızı olması durumunda ismini Mira koymayı düşündüğünü söylerken de gözyaşlarına boğulmuştu. Evlenip boşanan Betül Böçkün 24 yaşında ve kuaförlük yapıyor.

Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu neden ölmüş Betül Böçkün’ün sevgilisi Murat kim?

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN’ÜN SEVGİLİSİ MURAT KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, sevgilisi Murat ile pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Programda da sık sık sevgilisi Murat’tan söz eden Betül Böçkün, karşı tarafın ailesi tarafından kabul görmediğini anlatmış ve Murat’ın 32 yaşında olduğunu söylemişti.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli