TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programı All Star bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç kilo, evli mi, sevgilisi kim, kaç yaşında, burcu, boyu kaç? sorularının yanıtları araştırılıyor. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla ve iddialı açıklamaları ile gündemden düşmeyen Birben, yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Programın ikinci sezonunda yarışan ve birçok kolyenin sahibi olan Birben, All Star’a da katılarak iddiasını devam ettiriyor.

4 jüri üyesinin puanlama yaptığı ve büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının mücadele ettiği programda tempo giderek yükseliyor. Heyecanın eksik olmadığı programda, birbirinden iddialı 7 kadın şampiyonluk için yarışıyor. Programın birinci sezon ve ikinci sezonunda yer alan yarışmacılar All Star’da karşı karşıya geliyor. Birben Coşkun da bu isimler arasında yer alıyor. Yarışmanın en güçlü şampiyonluk adayları arasında olan Birben Coşkun’un kilosu, evli olup olmadığı, yaş ve boy bilgisi ile hangi burç olduğuna dair sorular haberimizde yanıt buluyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç kilo, evli mi, sevgilisi kim, kaç yaşında, burcu, boyu kaç?

Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında?

Tam adı Birben Dilan Coşkun olan Doya Doya Moda All Star yarışmacısı 25 yaşındadır. 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İzmir’de büyüdü ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitim gördü. İzmir’de kendisine ait bir pastanesi var. Bu pastanenin işletmeciliğini yapan Birben, aynı zamanda organizasyon işleri ile de uğraşıyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç kilo?

Bedeni ile oldukça barışık bir profil çizen Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 82 kilodur. Birben Coşkun 42-44 bedendir. Kıyafet seçimlerinde özgür bir tarzı benimseyen Birben, modanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olduğunu dile getiriyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

Doya Doya Moda Birben Coşkun boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda All Star programının yarışmacılarından olan Birben Coşkun’un boyu 1.70 cm’dir. Aslen İzmirli olan Birben Coşkun, yarışmadan dolayı uzun süredir İstanbul’da yaşıyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç kilo, evli mi, sevgilisi kim, kaç yaşında, burcu, boyu kaç?

Doya Doya Moda Birben Coşkun evli mi, sevgilisi kim?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun evli değil. Birben’in, TV8 kanalında kameraman olan bir kişiyle aşk yaşadığı ve sevgilisi olduğu iddia edildi ve bu iddia doğru çıktı. Birben Coşkun'un sevgilisi, Doya Doya Moda programının kameramanı Mert Can. İkili evlilik hazırlıkları yapıyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun burcu ne?

1996 doğumlu olan Birben Coşkun’un burcu hakkında bilgi bulunmuyor.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç