Doya Doya Moda yarışmasının ikinci sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olan Birben Dilan Coşkun’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve yaşı ile kilosu, hangi burç olduğu ve evli olup olmadığı araştırılıyor. Doya Doya Moda Birben kimdir? Doya Doya Moda Birben nereli? Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben kaç kilo? Doya Doya Moda Birben evli mi? Doya Doya Moda Birben burcu ne? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Birben Dilan Coşkun’un yaşamına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İzmir’de doğup büyüyen Birben Dilan Coşkun İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. Birben Dilan Coşkun’un İzmir’de kendisine ait bir pastanesi bulunuyor ve Birben pastanenin işletmeciliğini yapıyor. Ayrıca organizasyon işleri ile de uğraşan Birben Dilan Coşkun, Doya Doya Moda programında uzun süredir yarışmaya devam ediyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun İzmirlidir.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben 24 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun 82 kilodur, 170 cm boyundadır ve 42-44 bedendir.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben evli değildir. Bedeni ile oldukça barışık olan Birben, kıyafet seçimlerinde de özgür görünmeyi sevdiğini dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN BURCU NE?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun’un burcu bilinmiyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl