7 büyük beden kadın yarışmacının her hafta altın kolyenin sahibi olmak ve elenmemek için mücadele ettiği Doya Doya Moda programı, hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmayı sürdürüyor. Modaya dair önemli ipuçlarının verildiği, modacı olan jüri üyelerinin trendler, kıyafetler ve kombinler hakkında önemli detaylar paylaştığı programın dikkat çeken isimlerinden biri olan Birben Coşkun’un hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Birben kaç yaşında, kaç kilo, evli mi? Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, nereli, doğum günü nedir? Sorularının cevapları araştırılıyor.

Yarışmaya katıldığı ilk günlerde moda hakkında değerlendirmelerde bulunan Birben Coşkun, modanın insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olarak tanımlamıştı. Dolabında olmazsa olmaz dediği parça olarak, basenlerini kapatan uzun ceketleri olduğunu söyleyen Birben Coşkun, bedeni ile oldukça barışık bir profil çizmiş, kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür olduğunu göstermişti. Moda programının ikinci sezonunda yarışı sürdüren Birben Dilan Coşkun’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile kilosu ve doğum tarihi ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo evli mi doğum günü Birben Coşkun kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Birben Coşkun 1996 İzmir doğumludur. İzmir’de büyüyen ve ilköğretim ve lise eğitiminin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitim gören Birben Coşkun’un İzmir’de kendisine ait bir pastanesi bulunuyor ve Birben aynı zamanda organizasyon işleri ile de uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN NERELİ?

Doya Doya Moda programında yarışan Birben Coşkun İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Birben, bir süredir yarışmadan dolayı İstanbul’da yaşıyor. Birben’in yarışmadan ayrıldıktan sonra İzmir’e döneceği biliniyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA BİRBEN DOĞUM GÜNÜ NEDİR?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun’un doğum günü bilinmemektedir.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo evli mi doğum günü Birben Coşkun kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya devam eden Birben Coşkun 82 kilodur. 1.70 cm boyunda olan Birben Coşkun 42-44 bedendir.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda programının dikkat çeken yarışmacılarından olan Birben Coşkun evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Birben Coşkun’un sevgilisinin olup olmadığı da bilinmiyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo evli mi doğum günü Birben Coşkun kimdir nereli?

özde karacan kilolu hali, boyu kaç