TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının iddialı yarışmacılarından olan Birben Dilan Coşkun’un biyografi bilgileri merak ediliyor. Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben nereli? Doya Doya Moda Birben elendi mi? Birben Coşkun evli mi, sevgilisi kim? Sorularının cevabı aranıyor. Büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının en güzel kıyafetler ve kombinlerle jüri üyelerinin önüne çıktığı Doya Doya Moda programı güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını göstermeye devam ediyor.

Her hafta en yüksek pyan alan yarışmacının altın kolyenin sahibi olduğu, bir yarışmacının ise en düşük puanla yarışmaya veda ettiği Doya Doya Moda programının jürileri arasında Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever bulunuyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Birben Coşkun’un hayatı ve biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaşı, evli olup olmadığı ve sevgilisinin kim olduğu soruları yanıt buldu.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında, kimdir, nereli, elendi mi, Birben Coşkun evli mi, sevgilisi kim?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 1996 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. İzmir’de büyüyen ve tüm eğitim hayatı İzmir’de geçen Birben Coşkun Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. İzmir’de kendisine ait bir pastane dükkanı olan Birben Coşkun, hem pastane işletmeciliği hem de İzmir’de organizasyon işleri ile uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun İzmirlidir. Ailesi İzmir’de olan Birben Coşkun bir süredir yarışma dolayısıyla İstanbul’da yaşıyor. Bedeni ile oldukça barışık bir yarışmacı profili çizen Birben Coşkun, kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür davranıyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda programında yarışmaya devam eden Birben Coşkun 24 yaşındadır. Modayı, insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olarak tanımlayan Birben Coşkun, dolabında olmazsa olmazı olarak, basenlerini kapatan uzun ceketlerinden vazgeçemediğini dile getiriyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında, kimdir, nereli, elendi mi, Birben Coşkun evli mi, sevgilisi kim?

DOYA DOYA MODA BİRBEN ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun henüz elenmedi. Birben Coşkun’un yarışmaya devam edip etmeyeceği Cuma günü yapılacak yeni eleme gününde belli olacak.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda’da yarışan Birben Coşkun evli değildir. 170 cm boyunda, 82 kilo ve 42-44 beden olan Birben Coşkun’un daha önce evlenip evlenmediği bilinmiyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN SEVGİLİSİ KİM?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Birben Coşkun’un sevgilisinin kim olduğu bilinmiyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında, kimdir, nereli, elendi mi, Birben Coşkun evli mi, sevgilisi kim?

özde karacan kilolu hali, boyu kaç