TV8 ekranlarında yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda programında yarışmacılar her hafta altın kolyenin sahibi olmak ve elenmemek için mücadele ediyor. En iyi kombinleri ve konsepte uygun kıyafetleri ile jürinin karşısına çıkan yarışmacılar, aldıkları puanlar ile altın kolyeye ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyor. Bu isimlerden biri olan Birben Coşkun, yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Birben Coşkun’un hayatı ve biyografi bilgilerini araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda Birben Coşkun evli mi, pastanesi nerede? Sorularının cevabını araştırıyor.

Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in jüri koltuğunda oturduğu yarışmada en çok altın kolye kazanan isimlerden biri olan Birben Coşkun’un kim ve aslen nereli olduğu, yaş bilgisi ve yaşamına dair merak edilen diğer soruların cevapları ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında nereli evli mi Birben Coşkun kimdir pastanesi nerede?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun 1996 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olan Birben Coşkun, İzmir’de kendisine ait bir pastane dükkanı açtı ve bu dükkanın işletmeciliğine devam ediyor. Birben Coşkun, İzmir’de organizasyon işleri ile de uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından olan ve 1996 doğumlu olan Birben Coşkun 24 yaşındadır. 170 cm boyunda olan Birben Coşkun 82 kilodur.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

Doya Doya Moda Birben İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen ve ailesi ile birlikte İzmir’de yaşayan Birben Coşkun, yarışmanın ardından yeniden İzmir’e dönecek.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında nereli evli mi Birben Coşkun kimdir pastanesi nerede?

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından olan Birben Coşkun evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Birben Coşkun’un sevgilisinin olup olmadığı ise bilinmiyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN PASTANESİ NEREDE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun’un pastanesi İzmir’dedir. Modanın insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olarak tanımlayan Birben Coşkun, yarışmadaki iddiasını devam ettiriyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında nereli evli mi Birben Coşkun kimdir pastanesi nerede?

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli