Büyük bedene sahip 7 yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği Doya Doya Moda programında bir sezon sona erdi ve başka bir sezon başladı. Yarışmanın bir önceki sezonunda kimin birinci olduğunu araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda yarışmasını kim kazandı? Doya Doya Moda yarışmasında şampiyon kim oldu? Sorularının yanıtını aramaya başladı. Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in jüri olduğu program, TV8 ekranlarında ilgiyle takip ediliyordu. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmada kalıplar yıkılmış ve 7 kadın yarışmacı kendilerine en uygun kıyafetleri giyerek yarışmada yer almıştı. Yeni sezonuyla da oldukça iddialı olan programda her hafta bir isim yarışmaya veda ederken bir isim ise altın kolyenin sahibi oluyor. Bir önceki sezonda programın birincisi olan ismin kim olduğu soruları haberimizde cevap buluyor.

DOYA DOYA MODA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda birincisi Betül Böçkün oldu. Betül Böçkün finale Hanzade Nuh, Sündüz Durmaz ve Su Baher ile birlikte çıktı. Jürinin yaptığı oylamada Betül Böçkün birinci olarak 50 bin TL’lik ödülün de sahibi oldu. Bu yılın ilk şampiyonu olan Betül Böçkün kazandığını öğrendiğinde büyük sevinç yaşadı.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Doya Doya Moda yarışmasını Betül Böçkün kazandı. 24 yaşında olan Betül Böçkün’ün kuaförlük yaptığı biliniyor. Memleketi Bingöl olan Böçkün, yaşamını İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde sürdürüyor. Kilosu 90, boyu 174 cm olan Betül Böçkün’ün bedeni ise 42-44’tür.