Doya Doya Moda programı ikinci sezonunda yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Doya Doya Moda bugün kim elendi? Doya Doya Moda kim gitti? Doya Doya Moda elenen kim oldu? Sorularının yanı sıra Doya Doya Moda kolyeyi kim kazandı? Sorusunun da yanıtı ortaya çıktı. 7 büyük beden kadın yarışmacının mücadele ettiği yarışma programında bu hafta Aleyna, Birben, Bahar, Ceren, Özde, Rümeysa ve Sabiha kıyasıya bir mücadelenin içindeydi. Doya Doya Moda 20 Kasım eleme heyecanında kazanan isim ve elenen isim ortaya çıktı. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme büyük heyecan yarattı. Jüri üyeleri Bahar Candan’ın bu hafta elenebileceğinin sinyallerini verdi ancak izleyicilere ters köşe yaptılar. Doya Doya Moda programında elenen isim haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BUGÜN KİM ELENDİ? KİM GİTTİ?

Doya Doya Moda programında bugün Rümeysa Buyuran elendi. 22 puan ile en düşük puanın sahibi olan Rümeysa Buyuran TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programına veda etti.

DOYA DOYA MODA ELENEN KİM OLDU?

Doya Doya Moda programında elenen Rümeysa Buyuran oldu. Özde ve Aleyna 40 puan alırken, Ceren 38, Bahar 34, Birben 29, Sabiha 24 aldı ve Rümeysa 22 puanda kaldı. Eleme potasına Ceren ve Rümeysa birlikte girdi. Ancak elenen isim Rümeysa oldu.

DOYA DOYA MODA KOLYEYİ KİM KAZANDI?

Doya Doya Moda programında kolyeyi Özde Karacan kazandı. Özde Karacan haftanın birincisi oldu ve 101 puan alarak altın kolyenin ve bilekliğin sahibi oldu.