Doya Doya Moda programının ikinci sezonu TV8 ekranlarında hafta içi her gün devam ediyor. Programa yeni katılan isimlerden olan Buket Köklü’nün hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Buket Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Buket Köklü kaç kilo, boyu kaç? Sorularının yanıtı aranıyor. Tarzına çok güvendiği için ve büyük beden olduğu için yarışmaya katıldığını söyleyen Buket Köklü, kendisini bildi bileli modayla ilgilendiğini, giyim tarzları ve yeni çıkan renklere kadar modayla ilgili her şeyin ilgisini çektiğini söyledi. Modanın kendisi için her şey olduğunu söyleyen Buket Köklü, yarışmadaki iddiasının büyük olduğunu bu sözlerle ortaya koydu. Buket Köklü’nün hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile kilosu hakkındaki merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA BUKET KÖKLÜ KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Buket Köklü 1998 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Buket Köklü, kendisine rakip olarak sadece Bahar Candan’ı görüyor. Bahar Candan’ın tarzını beğendiğini söyleyen Buket Köklü, kendisinin de gerek tarzı, gerek vücudu, gerekse hırsı ve azminin çok fazla olduğunu, bu yüzden rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini kaydediyor.

Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, kimdir, boyu kaç, kaç yaşında, babası, annesi kim?

Buket Köklü

DOYA DOYA MODA BUKET KÖKLÜ NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Buket Köklü aslen Hataylıdır. Rabia ile aynı şehirden olan Buket Köklü, Hatay’ın İskenderun ilçesinden olduğunu söyledi.

DOYA DOYA MODA BUKET KÖKLÜ KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Buket Köklü 22 yaşındadır.

Buket Köklü

DOYA DOYA MODA BUKET KÖKLÜ KAÇ KİLO?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda programında yarışan Buket Köklü 82 kilodur. Buket Köklü 42 beden.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

DOYA DOYA MODA BUKET KÖKLÜ BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Buket Köklü’nün boyu 176 cm’dir.

Buket Köklü